Uslovi korištenja

Uslovi korištenja veb sajta www.vojvodinaspa.com

Uslovi korištenja regulišu odnose između ovog veb sajta (Vojvodinaspa.com) i njegovih posetilaca. Korištenjem stranica ovog veb sajta Vi pristajete na naše uslove korištenja koji su ovde navedeni.

Korištenje sajta

Podatke (slike, tekstove, video sadržaj, skripte, web dizajn, html programski kod…) koji se nalaze na veb sajtu nije dozvoljeno kopirati, licencirati, davati u zakup, prodavati ili na bilo koji način koristiti u sticanju ili povećavanju dobiti direktno ili indirektno, u celost ili delimično. Materijale (tekstove, fotografije i multimediju) sa ovog veb sajta nemate pravo da menjate na bilo koji način, odnosno da ih reprodukujete ili javno prikazujete ili distribuirate.

Autorska prava i intelektualno vlasništvo

“Master plan razvoja turizma Novo Miloševo” kao i većina materijala na ovom veb sajtu zaštićeni su autorskim pravima i svako neovlašteno korištenje može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima, zakona o žigu ili drugih zakona.
Sa ovog veb sajta može se preuzeti dokument-studija “Master plan razvoja turizma Novo Miloševo” koji je dozvoljeno koristiti jedino u svrhe ličnog informisanja dok korištenje bilo kog dela ovog dokumenta ili dokumenta u celini u bilo koje druge svrhe nije dozvoljeno. Studija kao i njen sadržaj su intelektualno vlasništvo kompanije “Oberer Consulting GmbH” i strana koje su učestvovale u izradi pojedinačnih delova studije. Svako njeno kopiranje, umnožavanje, upotreba ili posredovanje u korištenju sa ciljem ostvarivanja bilo kakve materijalne dobiti predstavlja kršenje autorskih prava i može postati predmet pravnog postupka i razlog za zahtev za obeštećenje.
Ukoliko posetioci veb sajta za bilo koju informaciju, tekst, sliku ili bilo koji drugi sadržaj koji je objavljen na ovom veb sajtu smatraju da predstavlja narušavanje autorskog ili intelektualnog dela, prava ili svojine, u obavezi su da kontaktiraju administratora sajta i ukoliko je prijava validna, administrator se obavezuje da takav ili sličan sadržaj ukloni sa portala.

Postavljanje veza ka našem veb sajtu

Možete da napravite veze (linkove) ka ovom veb sajtu sa drugih sajtova ali pod uslovima da te veze i sajtovi:
  • – Ne nanose bilo kakvu štetu našem preduzeću
  • – Ne smeju na pogrešan način da predstavljaju odnos sa našim preduzećem
  • – Ne koriste naš logotip bez prethodne dozvole,
  • – Ne sadrže nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzan sadržaj.

Odricanje od odgovornosti

Naš veb sajt ulaže maksimalne napore da objavljeni podaci budu tačni ali ne može da preuzme odgovornost za eventualne greške. Zbog toga mi ne garantujemo za tačnost ili potpunost podataka, što znači da posetioci ovog veb sajta sve njegove sadržaje koriste na sopstvenu odgovornost.
Naš veb sajt sadrži veze (linkove) ka drugim veb sajtovima, ali naše preduzeće ni na koji način ne može biti odgovorno za sadržaj ili tačnost informacija koje se mogu pronaći na tim sajtovima.
Preduzeće Vojvodina Spa d.o.o. neće biti ni na koji način odgovorno za eventualnu štetu nastalu usled bilo kakvih netačnih podataka ili informacija koje se nalaze na ovoj internet prezentaciji.
Imena drugih preduzeća i organizacija kao i njihovi logotipovi koji se objavljuju na stranicama ovog web sajta predstavljaju poznate brendove i kao takvi pripadaju njihovim respektabilnim vlasnicima i osnivačima.

Promena Uslova korištenja

Naše preduzeće ima pravo da izvrši promene na ovom veb sajtu u bilo kom trenutku i bez prethodnog obaveštenja, što obuhvata i pravo na pravljenje izmena u Uslovima korištenja, pri čemu će se na ovoj stranici uvek nalaziti najažurnija verzija naših Uslova korištenja.

Kontakt sa nama

Ukoliko imate pitanja u vezi ovih Uslova korištenja, možete nas kontaktirati putem naše stranice za kontakt.